Наше виробництво
Починали з кухні в 6 кв.м. Зараз маємо сертифіковане виробництво.
Боїм. Гастромандри – сімейне виробництво соусів, джемів, карамелей, комбучі.
Ми любимо подорожувати і їсти. Першим ділом в подорожах шукаємо місцеву їжу. Розшукуємо такі місця де готують власники, а якщо вдається потрапити до місцевих на кухні – це рай.
Найцінніше після подорожі не переглядати фотки, щоб закинути в Instagram, а відворити смаки та аромати подорожі. Смаки та аромати здатні повернути в ті емоції і навіть здійснити подорож в часі (ви точно хоч раз говорили “Ммммм, смак як в дитинстві”).
Боїм – мандрівник, що уособлює наше альтерего. Разом з ними на сьогодні ми готуємо: