В моїй родині поповнення і я представляю вам свою куму. Куму, яка теж любить подорожувати і робити цікаві продукти. Кума спеціалізується на добре забутому, але чудовому напої – комбуча. То так дуже схоже до чайного гриба на наших кухнях в 90ті, але виробництво виведено на новий рівень.
Комбуча – це ферментований напій на основі зеленого чаю сенча. Повністю натуральний, безалко- гольний та слабогазований. Містить природній осад, який є характериним для комбучі. Цукор є необхідним для природного процесу бродіння. У кінцевому продукті
його залишається незначна кількість.
Корисні властивості комбучі:
- Тонізує та бадьорить
- Є природним антиоксидантом
- Містить корисні пробіотики
- Покращує травлення
- Сприяє схудненню
- Знижує рівень холестерину
- Містить вітаміни групи B та вітамін С
- Полегшує похмілля
Замовити можна в розділі “Комбуча” моєї інтернет-крамчнички.
Ваш, пан Боїм